logo

joomla templates
раскрутка сайта

 

 

Egy különleges ikerház  Pomázon!!

 

  

 IMG 2521

 

 Irányár: 64,9 MFt

            

Pomáz Rózsadombján az Orlovácon, új építésű környezetben, csendes zsákutcában kínáljuk eladásra ezt a hangulatos élhető otthont!

Csendes kis zsákutcában, található ahová a gyerekeket is nyugodtan ki tudja engedni játszani. /Én is nemrég költöztem Orlovácra és nagyon szeretünk itt élni./
Ahogy beléptem a kapun rögtön beleszerettem, a kertbe és a teraszba! A kert szeparált, öntözőrendszerrel felszerelt. Nyitott és fedett terasszal is rendelkezik. A hátsó kertben egy 3,7 x 5 m-s 1,6 m mély vízforgatós medence, napozóterasszal. /A medencerész kerítéssel szeparált a kisebb gyerekek biztonsága érdekében./
A földszinten az előszobából kimehetünk a kétállásos garázsba,és az előszobából nyi
lik a háztartási helyiség is. A nappalihoz kapcsolódik a konyha-étkező, egy zuhanyzós fürdőszoba, valamint a rendkívül hangulatos 35 nm-s fedett terasz.

.>>>

HÁZAK

menu separator

LAKÁSOK

menu separator

TELKEK

menu separator

IPARI INGATLANOK

menu separator

KIADÓ INGATLANOK

menu separator

SPANYOL INGATLANOK (Hamarosan)

 

 

 

Elérhetőségünk:

06-20-9-588-798,
06-1-240-32-70
sanszingatlan@t-online.hu

 

Frissítve:

2019.01.09. 10:18 h

 

 

 

 

Üdvözlöm az új honlapunkon.                                                       

 

Irodánk a SANSZ INGATLANKÖZVETÍTŐ IRODA 2001 óta működik III. kerület Csillaghegy és környékére specializálódva, helyi születésűek lévén ismerve a területet, ingatlanpiaci sajátosságait. 

Fő tevékenységünk a terület sajátosságaiból adódóan elsősorban családi házak, házrészek, társasházi lakások, lakások, értékesítése, bérbeadása. Valamint építési telkek értékesítése.

Foglalkozunk ipari ingatlanokkal és ingatlanok bérbeadásával egyaránt.

2011 óta egy sikeres pályázat útján, mi foglalkozunk Az Unicap Zrt. Irodaházainak, ipari létesítményeinek, raktárcsarnokainak hasznosításával. Többek között a 105 ezer m2-es volt Atheneum nyomda komplexumának bérbeadása is a feladataink közé tartozik.

Ügyfeleink széleskörű tájékoztatást kapnak a nyilvántartásunkban szereplő ingatlanokról, külső – belső fotókkal, műszaki leírással, alaprajz segítségével ( időt és energiát megtakarítva ) segítünk megtalálni az igényeknek leginkább megfelelő ideális ingatlant.
Átfogó képet adunk a terület aktuális ingatlanpiaci helyzetéről, ingyenes szakmai tanácsadással segítjük ügyfeleinket.Telefonos egyeztetést követően személyesen felkeresve állunk minden kedves jelenlegi és jövőbeli ügyfelünk rendelkezésére! 

Mi nem csak üzletet látunk egy ingatlan értékesítése során, hanem törekszünk arra hogy mind az eladó, mind a vevő elégedetten álljon fel a szerződés aláírása után és mosolyogva fogjanak kezet!

Reméljük hamarosan Önt is ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Vevők részére szolgáltatásunk díjmentes! 

 

Zoli fénykép

    Farkas Zoltán

ügyvezető, tulajdonos

 

SANSZ, EGY ESÉLLYEL TÖBB!…

Telefon: 06-20-9-588-798, 06-1-240-32-70 Email: sanszingatlan@t-online.hu

Csillaghegyi Sansz Kft. Copyright © 2017. Minden jog fentartva